AnnaCentrum - Anci gyermekáldáshoz segít!

Anci gyermekáldáshoz segít!

Vissza az előző oldalra
Home » Egyéb » Anci gyermekáldáshoz segít!

anci_babaval_kNem kisebb csodához, mint az anyaság öröméhez segített hozzá számos asszonyt Mihály Józsefné Anci. Különleges módszert dolgozott ki, hogy segítsen a gyermekáldás megérkezésében a pároknak.

A főként egészségmegőrzéssel foglalkozó természetgyógyász összetett módszert dolgozott ki, amellyel segítséget nyújt a gyermekáldásra váró családoknak.

– Személyre szabott, immunerősítő étrendet dolgozunk ki, amelynek elsődleges célja a szervezet megtisztítása. Ezt párosítjuk különböző kezelésekkel, például Bemer-fényterápiával vagy a talpon az akupunktúrás pontok masszírozásával. Ezek együttesen eredményesek lehetnek a babára váró pároknál – mondta a Borsnak Mihály Józsefné Anci. A kezdeti állapotfelméréseken egy radiológus és egy sebész- onkológus is segít: hőkamerával és ultrahanggal vizsgálják meg a 0″vendégek” szervezetét.

– Ezután megnézzük, hogy milyen életmódot folytat a gyermekre vágyó pár, hiszen nagyon sok körülménytől függ a gyermekáldás sikere: az étrend, a testi és a lelki állapot, de még a munka által gerjesztett stressz is befolyásoló tényező lehet – magyarázta Anci. Ezt követően alakítják ki a speciális étrendet, ami csak és kizárólag természetes alapanyagokból áll, s célja a szervezet megtisztítása, illetve a lúgosítás.

Bencsikné Vágó Erika két esztendővel ezelőtt fordult a ceglédi asszonyhoz: mivel Crohnbetegségben szenved, rengeteg gyógyszert, köztük több szteroidtartalmú szert kellett szednie. Ez felbillentette a hormonháztartását, aminek következtében hosszú ideig hiába próbálkoztak a gyermekvállalással.

– Az orvosom ajánlotta, hogy Anci segíthet a szervezetem megtisztításában. De nem csak ez volt a baj. A sikertelen próbálkozások miatt egyre jobban akartuk a kisbabát, és ez a stressz is akadályozta a sikert – mesélte Erika, akit végül Anci nyugtatott meg. A természetgyógyász 2009 augusztusában tudta meg Erikától, hogy páciense babát vár, és hamarosan megszületett a kisfiú, Imike. S. D.

Elérhetőség

Telefon: 06-53-318-360
Mobil: 06-20-358-3192
E-mail: annacentrum@annacentrum.hu
Cím: 2740 Cegléd, Szent Imre herceg utca 40.
Bejelentkezés kizárólag telefonon, vagy személyesen lehetséges. A Facebook-on kért időpontokat nem tudjuk biztosítani.

Click to open a larger map

Nyitvatartás:
Kedd-Péntek: 8:00 - 17:00
Hétfő, szombat: zárva

Rólunk írták

"Édesapám, 82 éves és a gerinc sérve miatt nagyon nehezen, csak járó kerettel tudott járni amikor velem együtt eljött Ancikáékhoz. Szintén 10 kezelést vett igénybe, azóta bátran sétál egyedül. Sokkal jobban érzi magát. "
-Silyéné Berényi Emi

Facebook

Kövessen minket a Facebookon is!
Minden Jog Fenntartva!
Statisztika